Penafian


TERMA DAN SYARAT PENGGUNAAN

Laman web/blog SMK Matang, Kuala Berang, Terengganu ini mengandungi maklumat dan bahan yang dikumpulkan oleh SMK Matang, Kuala Berang, Terengganu bagi tujuan rujukan sahaja. Dengan mengakses mana-mana bahagian laman web/blog ini, pengguna dianggap sebagai menerima terma dan syarat di bawah sepenuhnya.

Penafian

Penggunaan laman web/blog SMK Matang, Kuala Berang, Terengganu adalah atas risiko pengguna semata-mata. Walaupun kami berusaha untuk menerbitkan maklumat atau bahan dengan setepat dan secepat mungkin, pihak SMK Matang, Kuala Berang, Terengganu tidak membuat apa-apa pernyataan atau waranti berkenaan dengan laman web/blog dan maklumat dan bahan terkandung dalam laman web/blog dan tidak akan bertanggungjawab sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak langsung, yang berkaitan atau khusus, turutan, termasuk tetapi tidak terhad kepada kerugian berbentuk kehilangan keuntungan, kepercayaan atau kerugian tak ketara yang lain.

Pautan

Pihak SMK Matang, Kuala Berang, Terengganu menyediakan pautan kepada laman web/blog lain untuk membantu anda mencari maklumat mengenai topik lain yang mungkin berkaitan. Pihak SMK Matang, Kuala Berang, Terengganu tidak menjamin ketepatan maklumat yang disediakan dalam laman yang dipautkan. Apa jua maklumat, bahan atau kandungan yang dirujuk kepada atau dipautkan dari laman web ini disediakan tanpa pernyataan atau waranti atau sokongan oleh SMK Matang, Kuala Berang, Terengganu.

Maklum Balas

Kami amat mengalu-alukan maklum balas/pertanyaan anda. Sekiranya maklumat yang terperinci diperlukan tidak terdapat di dalam laman web ini, keperluan anda akan dimajukan kepada pihak yang berkaitan

Capaian

https://matangbestari.wordpress.com sangat sesuai dilayari menggunakan perisian Internet Explorer versi 7.x ke atas, Mozilla Firefox versi 2.x ke atas, Netscape Communicator versi 7.x ke atas, atau mana-mana perisian pelayan web yang setara dengannya.

Jika anda menggunakan pelayar versi terdahulu atau selainnya, sebahagian paparan tidak dapat dilakukan dengan sempurna. Pelayar web mestilah menyokong penggunaan JavaScript, Cascading Style Sheet, warna, format teks dan fungsi-fungsi asas yang lain.

Resolusi yang bersesuaian untuk memaparkan laman web ini ialah 800 x 600 pixels dan 1024 x 768 pixels. Penggunaan resolusi 1024 x 768 pixels adalah lebih digalakkan.

Di dalam laman web ini juga ada menggunakan format fail PDF yang memerlukan perisian Adobe Reader atau FoxItReader. Sila download di laman web berkenaan.

Hubungi Kami

Sebarang pertanyaan atau keterangan yang lebih lanjut boleh diperolehi daripada :

SMK Matang
21700 Kuala Berang
Hulu Terengganu

Telefon: 609-6818677
Faksimili: 609-6818643
Mel Elektronik: gpb_tea5035_at_moe.edu.my / tea5035_at_moe.edu.my
Website/Blog: matangbestari.wordpress.com, sematbestari.blogspot.com, sematict.blogspot.com

Advertisements